Bell Schedules

These are the bell schedules for virtual and in person
P.S.3 Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Morning Meeting 8:30 AM 9:00 AM 30 min
1st Period 9:00 AM 9:50 AM 50 min
2nd Period 9:50 AM 10:40 AM 50 min
3rd Period/Lunch (PreK-2) 10:40 AM 11:30 AM 50 min
4th Period/Lunch (3-5) 11:30 AM 12:20 PM 50 min
5th Period 12:20 PM 1:10 PM 50 min
6th Period 1:10 PM 1:45 PM 35 min
7th Period: Dismissal 1:45 PM 2:00 PM 15 min